Opessi UniversityLab-2023 – Boscotto

PROTOTIPI di PRODOTTO
 UNIVERSITYLAB 2023

BOSCOTTO

BOSCOTTO

Boscotto was born from the original idea of a pastry obtained through an innovative use of mushrooms, dried tomatoes and cheese, to then arrive at the formulation of a sandwich biscuit, with a pecorino cream inside combined with a blueberry jam; a combination that creates a pleasant contrast between sweet and savoury, making Boscotto a unique snack, able to give an authentic and genuine taste experience.  

Team di progetto

Studenti
Martina Facchini, Daniele Ferloni,

Lorenzo Macchi, Beatrice Clara Mascolo

Supervisione Opessi
Sig. Matteo Casiraghi, dr.ssa Giuditta Monti, Sig. Franco Truscello

Supervisione Unimi
Dott.ssa Carola Cappa

Aziende rappresentate partecipanti
Baker Perkins, Houdijk Holland, Sollich, Fea, Livetech

Team di progetto

Studenti
Martina Facchini, Daniele Ferloni, Lorenzo Macchi, Beatrice Clara Mascolo

Supervisione Opessi
Sig. Matteo Casiraghi, dr.ssa Giuditta Monti, Sig. Franco Truscello

Supervisione Unimi
Dott.ssa Carola Cappa

Aziende rappresentate partecipanti
Baker Perkins, Houdijk Holland, Sollich, Fea, Livetech

STUDENTI NEL TEAM
focalizzazione nel progetto

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